Sam Larsson zondag niet bij wedstrijdselectie

Sam Larsson zondag niet bij wedstrijdselectie

Aankoop Sam Larsson krijgt dit weekend nog geen speelminuten in het eerste van Feyenoord. De aanvaller komt nog wedstrijdritme te kort en krijgt daarom volgende week tegen NAC Breda eerst minuten bij het tweede elftal van de Rotterdamse club.

''Sam heeft in de voorbereiding nog niet veel in teamverband gedaan, dus zondag komt nog te vroeg voor hem,’ zei trainer Giovanni van Bronckhorst vrijdagmiddag tijdens de persconferentie in De Kuip. ''Nadat hij maandag tekende, hebben we in samenspraak met fysieke trainer Arno Philips een programma voor hem samengesteld. Hij zal eerst volgende week met Feyenoord 2 in actie komen.''

De Feyenoord-trainer beschikt verder over een vrijwel fitte groep, op de langer geblesseerden na. Alleen de langer afwezige Van Beek, Nieuwkoop en Vermeer zijn er in de thuiswedstrijd tegen Willem II niet bij. Het duel in De Kuip begint om 12:30 uur.

Lees meer over
Kenneth Vermeer Sven van Beek Bart Nieuwkoop
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties