Guidetti adviseerde Larsson: ''Hij had mooie dingen te zeggen''

Guidetti adviseerde Larsson: ''Hij had mooie dingen te zeggen''

Sam Larsson weet op zijn eerste dag in De Kuip dat de geschiedenis met Zweedse spelers bij Feyenoord positief is. De 24-jarige vleugelspeler wil zijn best doen om het beste uit zich te halen bij zijn nieuwe club. "Ik hoop dat ik de positieve ervaringen met Zweedse spelers kan voortzetten."

Voordat Larsson zijn deal sloot met de Rotterdamse club had hij contact met John Guidetti. "Hij had mooie dingen te zeggen over Feyenoord. Dat geldt eigenlijk voor iedereen die ik heb gesproken van de spelers die hier hebben gespeeld", aldus een gemotiveerde Larsson.

De nieuwe aanwinst moet samen met Jean-Paul Boëtius beslissen wie op de linkervleugel in de basis zal staan. "Ik ben klaar om te knokken voor mijn plek. De strijd maakt het team beter. Maar nu moet ik eerst 100 procent fit worden." Larsson trainde de laatste weken individueel in afwachting van een transfer.

Dat hij met problemen bij sc Heerenveen vertrok, wil Larsson nu achter zich laten. "Het is een lang verhaal. We hebben daar intern over gesproken. Ik ben er nu overheen. Ik ben gewoon blij dat ik nu hier ben," sluit de aanvaller af in gesprek met RTV Rijnmond.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties