Feyenoord telt af tot stadsderby

donderdag 17 augustus 2017 13:42 109.290 keer bekeken 115 reacties Feyenoord.nl Bron: Feyenoord.nl

Feyenoord is weer een dag dichter bij de derby van komend weekend. Drie dagen voor het bezoek aan stadgenoot Excelsior vervolgde het team van trainer Giovanni van Bronckhorst de voorbereiding met een scherpe training op Varkenoord.

De weersomstandigheden in Rotterdam-Zuid deden allesbehalve denken aan een zomerse dag in augustus. De regen kwam met bakken uit de lucht, al had dat honderden supporters er niet van weerhouden om naar Varkenoord te komen. Verscholen onder paraplu’s zagen zij hoe Brad Jones, die kampt met een rugblessure, ook donderdag niet deelnam aan de groepstraining. De Australiër werkte evenals woensdag een binnenprogramma af.

Vanwege het ontbreken van Jones en ook Kenneth Vermeer kregen keepers Justin Bijlow en Ramón Ten Hove gezelschap van Elber Evora. De doelman van Feyenoord Onder 18 trainde mee en verdedigde onder meer het doel tijdens diverse kleine partijspelen van drie tegen drie, waarin fanatiek en fel werd gestreden voor elke meter.

Op weg naar de stadsderby in Kralingen traint Feyenoord nog tweemaal (vrijdag en zaterdag) en beide sessies zijn besloten. Excelsior – Feyenoord maakt deel uit van de tweede speelronde in de Eredivisie en wordt zondag om 12:30 uur gespeeld in het Van Donge & De Roo Stadion.

Gerelateerd nieuws
115 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 35 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 73602 leden - Op dit moment zijn 889 mensen actief, waarvan 233 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved