'Gio' trots: ''Maar blijdschap van fans is voor mij meer waard''

donderdag 10 augustus 2017 19:41 116.135 keer bekeken 171 reacties Pro Shots

Feyenoord legde afgelopen zaterdag beslag op de Johan Cruijff Schaal. Het winnen van de Nederlandse Supercup betekent voor Feyenoord de derde prijs in een korte tijd. Door de overwinning voegt Giovanni van Bronckhorst zich in een rijtje trainers dat zowel de landstitel, de KNVB Beker en de Supercup in Nederland wist te winnen.

“Tuurlijk, dat is mooi voor mij om dat te behalen”, zegt Gio in gesprek met FeyenoordTV. “Zeker zo vroeg in mijn carrière, maar uiteindelijk geniet ik het meest van de blijdschap van alle Feyenoorders die we met deze prijs hebben gegeven. Dat is voor mij veel meer waard dan dat ik één van de trainers ben die alle prijzen wint.”

Komende zondag begint voor Feyenoord te Eredivisie tegen FC Twente. “Ik wil dat we het niveau van de eerste twintig minuten tegen Vitesse vasthouden”, zegt hij. “Het liefst de hele wedstrijd, maar het tempo dat we toen hadden kan je niet zo lang vasthouden. Ik wil het wel terugzien.”

“Zeker thuis tegen FC Twente”, vervolgt hij. “We willen een goed begin van de competitie hebben. Daar moeten we vol voor gaan en daar alles instoppen wat we hebben om drie punten te behalen.” Vorig seizoen wist Feyenoord in de eerste wedstrijd van het seizoen met 0-5 te winnen tegen FC Groningen. 

Gerelateerd nieuws
171 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 35 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 64638 leden - Op dit moment zijn 980 mensen actief, waarvan 298 leden.

 

Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2018 | All rights reserved | Ontwikkeld door 8balls | Gehost door EK-Hosting