Krabbendam over Larsson: ''Die hadden ze wel gewild''

Krabbendam over Larsson: ''Die hadden ze wel gewild''

Feyenoord hoopt zich in de laatste weken van de zomerse transferwindow nog te versterken met een aanvaller. Eerder trok de Rotterdamse club al Steven Berghuis aan voor de rechterkant en de club blijft hopen op de komst van Robin van Persie. Ook de naam van Sam Larsson is de afgelopen maanden gevallen in de Kuip.

“Je hoort wel wat geruchten, van Anthony Limbombe van Club Brugge en veel meer spelers”, zegt Martijn Krabbendam, Feyenoord-volger van Voetbal International, in FC Rijnmond. “Ze moeten wel iemand halen die aan de linkerkant zou kunnen spelen.”

“Sam Larsson, die hadden ze wel gewild denk ik, maar die is wat te duur. Als Celta de Vigo er al moeite mee heeft denk ik dat het lastig zal worden”, vervolgt de journalist. “In aanvallend opzicht moet er wel wat bij, dan heb je alle posities dubbel bezet. Dan heb je een aardige selectie om het seizoen mee in te gaan.”

Lees meer over
Steven Berghuis
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties