Van Hanegem snapt niets van keepersdiscussie bij Feyenoord

Van Hanegem snapt niets van keepersdiscussie bij Feyenoord

Willem van Hanegem begrijpt niet dat er een discussie over de eerste keeper van Feyenoord is. De basiself van Feyenoord lijkt de afgelopen weken al gevormd te zijn, op de positie van de doelman na. Feyenoord-trainer Giovanni van Bronckhorst kiest in de komende dagen of Kenneth Vermeer of Brad Jones zijn eerste keeper wordt.

“Ik begrijp dat niet, dat rare gedoe”, zegt de oer-Feyenoorder in gesprek met RTV Rijnmond. “Die gozer (Jones, red.) die er nu staat, heeft het geweldig gedaan. Dat is pech voor Vermeer. Zo is het. Soms breng je een speler in die je eigenlijk nog niet wilt brengen, maar die doet het dan zo goed dat je die laat staan.”

“Als je Jones vorig jaar ziet, misschien op de laatste wedstrijden na, hij is gewoon een heel rustgevende keeper”, vervolgt De Kromme, die als speler en trainer actief was voor Feyenoord. “Ik begrijp niet waarom er een discussie moet zijn. In Nederland maken we overal altijd een discussie van. Als iemand goed is, is hij goed.”

“Je moet zo lang mogelijk wachten om een keeper te wisselen. Als je jouw keeper wisselt en diegene die er voor hem inkomt loopt te klootzakken, dan moet je weer terugvallen op die keeper die teleurgesteld is. Ik zou dat gewoon niet doen.” Jones en Vermeer keepten tijdens de voorbereiding op het nieuwe seizoen allebei twee oefenwedstrijden.

Lees meer over
Kenneth Vermeer
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties