Lof voor Amrabat: ''Hebben hem niet voor niets gehaald''

Lof voor Amrabat: ''Hebben hem niet voor niets gehaald''

Sofyan Amrabat speelde zaterdagmiddag zijn eerste wedstrijd als speler van Feyenoord in de Kuip. De 20-jarige middenvelder kwam als invaller binnen de lijnen. Feyenoord-trainer Giovanni van Bronckhorst koos namelijk voor Jens Toornstra, Tonny Vilhena en Karim El Ahmadi op het middenveld in de wedstrijd tegen Real Sociedad (1-0 winst).

“Als je kijkt naar het middenveld van vandaag is dat het middenveld van vorig jaar, toen in combinatie met Dirk Kuyt”, zegt de 42-jarige Van Bronckhorst in gesprek met RTV Rijnmond. “Daar zit een vaste balans in, maar we hebben Sofyan niet voor niets gehaald.”

“Hij heeft veel talent en kwaliteit om op het middenveld te spelen”, vervolgt de oefenmeester over de prestaties van de jonge Marokkaan. “Dat liet hij ook zien als invaller. Je wil zoveel mogelijk concurrentie op iedere positie en dat hebben we met hem binnengehaald.”

Lees meer over
Jens Toornstra Dirk Kuyt
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties