Gouka verwacht Vilhena als vice-aanvoerder Feyenoord

Gouka verwacht Vilhena als vice-aanvoerder Feyenoord

Karim El Ahmadi is de meest logische optie om Dirk Kuyt op te volgen als aanvoerder van Feyenoord. De 36-jarige Katwijker zette in mei, na het behalen van de landstitel, een punt achter zijn loopbaan. Het is nu de vraag wie de nieuwe vice-aanvoerder van de Rotterdamse club wordt, de rol die El Ahmadi afgelopen seizoen innam.

Mikos Gouka, Feyenoord-volger namens het Algemeen Dagblad, verwacht van Vilhena zich komend seizoen tweede aanvoerder van Feyenoord mag noemen. Dit laat hij weten op Twitter. De middenvelder droeg de aanvoerdersband afgelopen seizoen al tijdens de bekerwedstrijd tegen FC Oss en de thuiswedstrijd tegen Willem II.

Mogelijk is ook Miquel Nelom een optie om vice-aanvoerder te worden. De verdediger had de aanvoerdersband al eens om zijn bovenarm, in de wedstrijd tegen Excelsior in het seizoen 2015-2016. Het is echter nog de vraag of Nelom komend seizoen nog bij Feyenoord speelt en of hij kans maakt op een basisplaats. Ook Terence Kongolo was afgelopen seizoen eens aanvoerder, maar hij vertrok deze week naar AS Monaco.

[poll=339]

Lees meer over
Dirk Kuyt
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties