UPDATE | 'Transfer John niet definitief; aanvaller twijfelt'

UPDATE | 'Transfer John niet definitief; aanvaller twijfelt'

Ola John vertrekt deze zomer niet naar Feyenoord. De Nederlandse buitenspeler heeft zich verbonden aan Deportivo de La Coruña, de club waar hij het afgelopen halfjaar op huurbasis voor uitkwam. Dit meldt FOX Sports. Over de hoogte van de transfersom is niets bekend.

De 25-jarige John werd deze maand in verband gebracht met een transfer naar Feyenoord. De Rotterdamse club zou de eenmalig international van het Nederlands elftal zien als een optie om Eljero Elia te vervangen. Het is niet bekend of de interesse concreet was. De Rotterdammers hopen zich de komende dagen te versterken met buitenspeler Jean-Paul Boëtius.

Update, 14.45 uur | 'Transfer John niet definitief; aanvaller twijfelt'
Ola John is nog niet definitief speler van Deportivo de La Coruña. FOX Sports meldde dinsdagochtend dat de buitenspeler een akkoord had bereikt met de Spaanse club over een transfer, maar kwam hier later op terug. Volgens het medium twijfelt de 25-jarige John over de aanbieding, mede omdat Feyenoord interesse in hem heeft getoond. Benfica is bereid om de aanvaller voor 3,3 miljoen euro te laten gaan.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties