Derksen over Jones: ''Ideale tweede keeper''

Derksen over Jones: ''Ideale tweede keeper''

Brad Jones zette maandagmiddag zijn handtekening onder een nieuw contract bij Feyenoord. De Australische doelman werd vorig jaar aangetrokken om de geblesseerde Kenneth Vermeer te vervangen, maar blijft dus langer in de Kuip. Johan Derksen, analist bij Voetbal Inside, denkt dat Jones tweede keeper bij Feyenoord wordt.

“Hij is de ideale tweede doelman voor Feyenoord”, zegt De Snor in het RTL7-programma. “Ik denk dat hij tweede keeper gaat worden. Vermeer is de eerste keuze. Als dat niet zo is, grijp ik persoonlijk in. Als je Vermeer niet opstelt, is hij niets meer waard. Met deze contractverlenging laat Feyenoord zien dat ze blijkbaar geen vertrouwen hebben dat Warner Hahn ooit eerste keeper gaat worden.

Analist Rene van der Gijp denkt anders over doelmannenkwestie van Feyenoord en ziet liever Brad Jones met rugnummer 1 op zijn shirt. “Die Jones is een lange keeper die heerst in de lucht. Dat vind ik wel wat hebben. Vermeer durft niet en blijft liever op zijn lijn staan, Jones is dan wel lekkerder hoor.”

Lees meer over
Kenneth Vermeer Warner Hahn
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties