Megadoek gaat weer pronken in de stad

Megadoek gaat weer pronken in de stad

Het immense spandoek uit de bekerwedstrijd tussen Feyenoord en Ajax (1-0, eigen doelpunt Joël Veltman) komt terug. Het doek, met de kleuren en stadswapen van Rotterdam, krijgt maandag, tijdens de mogelijke huldiging van Feyenoord, een prominent plekje in centrum van de stad. Oorspronkelijk was het doek 100 bij 60 meter, maar deze moet voor dit moment verkleind worden tot 35 bij 40 meter.

De supportersvereniging van Feyenoord werkt momenteel hard om het spandoek klaar te stomen voor de huldiging. Normaal worden spandoeken maar één keer gebruikt, maar dit keer wordt daar een uitzondering op gemaakt. “Dit doek was zo mooi, zo speciaal, dat we ‘m hebben bewaard”, zegt woordvoerder Eduard Cachet tegenover het Algemeen Dagblad. “We wilden er graag nog een keer wat mee doen. Er moet dus een stukje van af. We zijn er destijds 6 maanden mee bezig geweest. Het basismateriaal kostte 10.000 euro."

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties