Kongolo: ''Iedereen is gefocust en wil kampioen worden''

Kongolo: ''Iedereen is gefocust en wil kampioen worden''

Terence Kongolo is zondag weer van de partij bij Feyenoord. De verdediger stond enkele weken aan de kant door een blessure aan zijn bovenbeen. Tegen FC Utrecht hoopt de drievoudig international van het Nederlands elftal weer van waarde te zijn voor zijn ploeg.

“Ja, ik ben helemaal fit en ben dus weer beschikbaar voor zondag”, zegt Kongolo tegenover RTV Rijnmond. “Ik had een klein scheurtje in mijn bovenbeen. Eerst dachten ze dat het een verrekking was, maar dat bleek dus een scheurtje te zijn. Daardoor duurde het iets langer.”

“Het was lastig dat ik de afgelopen wedstrijden niet kon spelen. ik moest het accepteren en mijn teamgenoten steunen. We hebben in die wedstrijden punten laten liggen, maar ik denk dat ze het goed deden. Ik ben nu weer terug en hoop mijn bijdrage te kunnen leveren in de komende wedstrijden.”

“Het gaat een mooie wedstrijd worden tegen FC Utrecht”, vervolgt hij. “Wij zijn Feyenoord en staan bovenaan. Iedereen is gefocust en wil kampioen worden. We zijn nog vier wedstrijden te gaan en daar moeten we het maximale aantal punten uit halen.”

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties