Berghuis: ''Voelen ons verantwoordelijk voor stad, club en fans''

Berghuis: ''Voelen ons verantwoordelijk voor stad, club en fans''

Steven Berghuis kijkt uit naar de laatste wedstrijden van het seizoen. Met een voorsprong van één punt op nummer twee Ajax spelen de Rotterdammers nog tegen FC Utrecht, Vitesse, Excelsior en Heracles Almelo.

“Het gaat spannend worden maar ik heb er heel veel zin in”, zegt de aanvaller, die zondagmiddag tegen PEC Zwolle twee keer trefzeker was, tegenover Fox Sports. “We voelen ons verantwoordelijk voor Rotterdam. Voor de stad, de club, de fans maar ook voor onszelf. Het hele seizoen hebben we bovenaan gestaan. Het zit wel goed in deze groep. We hebben het nog in eigen hand, maar het wordt spannend.”

“Ik kan niet in de toekomst kijken”, vervolgt de huurling van het Engelse Watford. “Ik kan de mensen wel beloven dat we er echt alles aan gaan doen. De volgende wedstrijd spelen we in de Kuip dus ik hoop dat de supporters ons dan weer naar voren schreeuwen.”

Lees meer over
Steven Berghuis
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties