Van Bronckhorst: "Laten liggen van punten kan cruciaal zijn"

Van Bronckhorst: "Laten liggen van punten kan cruciaal zijn"

PSV haakte donderdagavond definitief af in de titelstrijd in de Eredivisie. De Eindhovenaren verspeelden punten tegen FC Twente, waardoor Ajax voor Feyenoord de enige concurrent is.

“Het belangrijkste scenario voor ons is om elke wedstrijd te blijven winnen”, zegt Giovanni van Bronckhorst op de wekelijkse persconferentie, geciteerd door RTV Rijnmond. “We kijken alleen vooruit. Als je in deze fase van het seizoen punten laat liggen, dan kan dat cruciaal zijn.”

“Ik kijk niet naar de tweede plaats. Wij willen kampioen worden en dat is voor mij het belangrijkste. Het speelt voor mij geen rol hoeveel concurrenten er zijn. Je moet je eigen wedstrijden winnen. We weten wat we moeten doen”, aldus de oefenmeester.

“Het gevoel is nu anders dan in november bijvoorbeeld. Nu worden de prijzen verdeeld. We staan er heel goed voor”, zegt hij. “Het leeft in de groep, maar we beseffen allemaal waar onze focus moet liggen. Dat zijn de trainingen en met name de wedstrijden.”

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties