Van Beek nog altijd niet hersteld: ''Het is moeilijk voor hem''

Van Beek nog altijd niet hersteld: ''Het is moeilijk voor hem''

Sven van Beek is nog altijd niet hersteld van de blessure aan zijn voet. De verdediger heeft al maanden geen wedstrijd gespeeld voor de Rotterdammers en traint momenteel ook apart van de groep. Giovanni van Bronchkorst kan niet zeggen wanner hij weer inzetbaar is.

''Sven doet bijna alles. Op loopschoenen is eigenlijk niets een probleem. Maar met voetbalschoenen aan is het nog moeizaam,'' zegt Gio tegenover De Telegraaf. ''Men is nu bezig om een speciale schoen voor hem te maken, zodat hij ook dan alles kan. Als we daar zicht op hebben, lijkt de weg vrij om terug te keren in de groep. Maar daar zal nog wel tijd overheen gaan.''

De 22-jarige verdediger liep afgelopen zomer kort voor het zomerse trainingskamp een blessure aan zijn voet op. Eind oktober leek hij volledig hersteld en maakte hij zijn rentree op het veld in de wedstrijd van Feyenoord 2 tegen Excelsior 2. Toch kreeg hij een terugval waardoor hij opnieuw lange tijd niet inzetbaar was.

Lees meer over
Sven van Beek
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties