Everse: ''Als ze die winnen, dan is het beslist''

Everse: ''Als ze die winnen, dan is het beslist''

Feyenoord staat vanaf de eerste speelronde bovenaan in de Eredivisie. Volgens oud-trainer van de Rotterdamse club Jan Everse gaan ze de nummer één positie niet meer weggegeven ook. ''Feyenoord is de beste ploeg en straalt het meeste uit om te winnen.''

Feyenoord neemt het zondag 26 februari op tegen concurrent PSV. Een cruciale wedstrijd voor de Rotterdammers. "Als ze die winnen, dan is het beslist. Iedereen gaat er vanuit dat Feyenoord nog een keer verliest, maar Ajax gaat ook niet alles winnen. Ik zie Feyenoord niet meer verliezen. Zeker thuis niet," zegt Everse in gesprek met RTV Rijnmond.

"Feyenoord speelt ook niet heel goed en sprankelend, maar zo'n wedstrijd tegen FC Twente winnen ze wel. Ik zit vaak te kijken met het idee dat ze toch wel gaan winnen. En dan winnen ze ook gewoon. Het is heel moeilijk om tegen Feyenoord te scoren en dat geeft voorin ook een bepaalde rust. Dan weet je dat die goal een keer gaat vallen", sluit Everse af.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties