Feyenoord traint zonder Vermeer, El Ahmadi en Elia

Feyenoord traint zonder Vermeer, El Ahmadi en Elia

Eljero Elia en Karim El Ahmadi hebben zich vandaag niet gemeld op Varkenoord. De selectie van Feyenoord is begonnen met de voorbereiding voor het duel tegen FC Twente zonder de twee sterkhouders van het elftal. Elia krijgt vermoedelijk rust, omdat hij afgelopen weekend in de thuiswedstrijd tegen NEC last kreeg van zijn hamstring.

De supporters hoeven zich geen zorgen te maken dat Feyenoord Eljero Elia moet missen in de volgende wedstrijd. Giovanni van Bronckhorst sprak afgelopen zondag de verwachting uit dat de aanvaller inzetbaar is. ''Het lijkt gelukkig geen schade. De hamstring was stijf.''

Kenneth Vermeer is vandaag ook niet aanwezig op Varkenoord. De doelman, die afgelopen maandag in de wedstrijd tegen sc Cambuur zijn rentree heeft gemaakt, heeft last van griep en ligt met koorts op bed.

Feyenoord traint morgen openbaar op Varkenoord. Karim El Ahmadi zal dan ook weer aansluiten. Op vrijdag en zaterdag werkt de selectie van trainer Giovanni van Bronckhorst een besloten training af. De uitwedstrijd tegen FC Twente wordt aanstaande zondag om 14:30 uur gespeeld.

Bekijk ook: Videobeelden woensdagtraining Feyenoord

Lees meer over
Kenneth Vermeer
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties