Deskundigen zien risico's in plannen Feyenoord City

Deskundigen zien risico's in plannen Feyenoord City

De plannen van Feyenoord City rondom het nieuwe stadion van Feyenoord zijn te optimistisch. Dat stelt het gespecialiseerde bedrijf Rotterdam Brink Management/Advies, dat de opzet voor deze mega-ontwikkeling onderzocht.

Het bedrijf plaatst vraagtekens achter een aantal uitspraken van het project. Zo zouden de horeca-opbrengsten in het nieuwe stadion verdubbeld worden. “Dat vraagt van de gemiddelde stadionbezoeker een verdubbeling van het bestedingspatroon”, zo wordt in het rapport gesteld, geciteerd door het Algemeen Dagblad. “Of het publiek daadwerkelijk meer wil en kan besteden, moet nog maar blijken.”

De verwachting van Feyenoord City dat 350.000 mensen een rondleiding door het nieuwe stadion zullen boeken wordt ‘risicovol’ genoemd. “De attractie vormt een substantiële bijdrage aan de businesscase, terwijl bij ons geen verdere onderbouwing bekend is”, stelt Brink Management/Advies.

Klik hier om het gehele artikel te lezen

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties