Kuyt: ''Interlandbreak heeft iedereen goed gedaan''

Kuyt: ''Interlandbreak heeft iedereen goed gedaan''

Dirk Kuyt kijkt uit naar de hervatting van de competitie, maar de aanvoerder was blij dat Feyenoord vrij was in de interlandperiode. ''We hadden wat pijntjes en wat lichte blessures. Het heeft iedereen goed gedaan om weer helemaal op adem te komen en zondag weer fris aan de start te verschijnen'', vertelt Kuyt.

De Rotterdammers leden in de vorige wedstrijd een pijnlijke 1-0 nederlaag in Deventer tegen Go Ahead Eagles. Zondag is in de Kuip PEC Zwolle de tegenstander. ''De laatste wedstrijd is wel met een naar gevoel blijven hangen. Vandaar dat we nu ook staan te trappelen om tegen Zwolle te gaan spelen en de punten weer binnen te gaan halen'', aldus de Feyenoorder.

Feyenoord wist de afgelopen drie wedstrijden op een rij niet te winnen, maar Kuyt maakt zich geen zorgen. ''We hebben verloren tegen de Eagles. Dat is niet fijn, maar we zijn gewoon de koploper en daar zijn we trots op'', besluit de oud-international.

Lees meer over
Dirk Kuyt
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties