Toornstra: ''Het was uiteindelijk een makkelijke wedstrijd''

Toornstra: ''Het was uiteindelijk een makkelijke wedstrijd''

Feyenoord heeft zijn tweede bekerwedstrijd gewonnen met 4-0 van stadgenoot Excelsior. In een eenzijdige wedstrijd vielen alle doelpunten na de rust. Jens Toornstra is zeer tevreden met het spelverloop.

Toornstra: “Het was uiteindelijk een makkelijke wedstrijd. Eerste helft hadden we een doelpunt moeten maken, maar gelukkig ging dat na rust beter”, geeft Toornstra aan in gesprek met FOX Sports. Dat de nummer tien van vanavond ook een steentje bij heeft kunnen dragen aan het resultaat doet hem goed. “Ik zag dat Rick naar mij keek toen ik vrij liep en kon hem zo binnen tikken. Was een goede pass en een prima doelpunt.”

Feyenoord is ongeslagen koploper, dus het bekertoernooi zou niet zo belangrijk hoeven zijn voor Feyenoord. Toornstra ontkracht dit stellig: “Wij zien het niet als tussendoortje, vorig jaar hebben we veel goed kunnen maken met de bekerwinst. Het gaat op dit moment lekker, ik weet niet of het zo blijft maar laat het maar zo blijven”, sluit Toornstra het interview af.

Lees meer over
Jens Toornstra
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties