Clasie wordt vrolijk van Feyenoord: ''Harstikke leuk''

Clasie wordt vrolijk van Feyenoord: ''Harstikke leuk''

Feyenoord is het seizoen uitstekend begonnen. De Rotterdammers staan momenteel bovenaan in de Eredivisie met 24 punten uit acht wedstrijden. Oud-Feyenoorders Jordy Clasie en Georginio Wijnaldum, die beiden actief zijn in de Premier League, gunnen Feyenoord al het succes.

"Natuurlijk is dat mooi,'' reageert Wijnaldum in gesprek met Voetbal International. ''Als je ziet waar de club vandaan komt... Het is de laatste jaren natuurlijk heel slecht gegaan, ze hebben heel veel problemen gehad. Ook op financieel gebied. Als je dan alsnog dit kan presteren... Natuurlijk is het een begin, maar het is een goed begin. Ik hoop dat ze het vol kunnen houden, dat zou mooi zijn. Voor de club en voor de stad Rotterdam."

Jordy Clasie volgt Feyenoord nog altijd op de voet en ziet in Engeland dat het de Rotterdammers op dit moment voor de wind gaat. ''Van dat word ik wel vrolijk ja,'' reageert Jordy Clasie in gesprek met PowNews. ''Tuurlijk hoop ik dat. Ik ben een Feyenoorder, dat weet iedereen. Ik volg Feyenoord nog altijd en vind het harstikke leuk dat ze het zo goed doen.''

Lees meer over
Clasie
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties