Van Hanegem: ''Schande dat Zlatan werd uitgefloten''

Van Hanegem: ''Schande dat Zlatan werd uitgefloten''

Willem van Hanegem is na de 1-0 overwinning op Manchester United trots op Feyenoord. De oud-speler heeft in de eerste groepswedstrijd van de Europa League genoten van de Rotterdammers. "Het is een geweldige prestatie. Ik was blij toen ik de opstelling van Manchester United zag, want toen dacht ik: 'Nu moet je godverdikkie winnen.' Winnen van mensen die denken dat ze het zonder hun beste spelers wel af kunnen."

Het clubicoon van Feyenoord noemt het gedrag van de supporters toen voormalig Ajax-speler Zlatan Ibrahimovic het veld betrad het enige smetje van de avond. "Het stoorde mij wel dat het publiek zo tekeer ging tegen hem. Dat slaat nergens op. Je moet respect hebben voor een geweldige speler als hij. Afgelopen zondag lieten ze met ADO Den Haag zien dat ze geweldige supporters `ijn, maar dan hoor je gisteren weer een aantal 'dat woord' schreeuwen. Dan ben je niet goed bij je hoofd."

Komende zondag verdedigt Feyenoord de koppositie in de eredivisie met een uitwedstrijd bij landskampioen PSV. De Kromme verwacht een moeilijke middag voor zijn oude club. "PSV is een ander soort wedstrijd. Ze zijn niet onverslaanbaar, maar ik denk dat Feyenoord daar wel een probleem gaat krijgen. Het zou wel geweldig zijn als je de week kan afsluiten met een zege daar", aldus Van Hanegem tegenover Bureau Sport Online.

Lees meer over
Van Hanegem
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties