''Feyenoord komt nog twintig doelpunten tekort''

''Feyenoord komt nog twintig doelpunten tekort''

Pierre van Hooijdonk verwacht niet dat Feyenoord dit jaar de titel gaat pakken. De Rotterdammers komen simpelweg doelpunten tekort om te kunnen concurreren met Ajax en PSV. Dat geeft de oud-voetballer aan in gesprek met de NOS. Wel verwacht Van Hooijdonk dat Feyenoord dit jaar dichterbij de top gaat eindigen.

''Ik ga er niet van uit dat ze de titel pakken. Natuurlijk, Leicester City heeft laten zien dat alles mogelijk is. Maar ik verwacht niet dat Feyenoord het gat van 21 punten van vorig seizoen met PSV kan dichten. En ze komen nog twintig doelpunten tekort,'' zegt Van Hooijdonk.

Toornstra lijkt zijn basisplaats kwijt te raken door de komst van Berghuis. ''Toornstra is een prima voetballer die het als rechtsbuiten ook goed heeft gedaan, maar hij heeft gewoon een beetje pech bij Feyenoord. Berghuis is natuurlijk een echte rechtsbuiten, een speler die een man kan passeren. Dan krijg je ook meer actie voor de goal.''

Kuyt
''Je moet hem af en toe rust geven. Want hoe lang houdt hij het vol? Daarmee wil ik niet zeggen dat hij te oud is. Maar het lijkt mij wel verstandig dat Van Bronckhorst en Kuyt in gesprek blijven met elkaar over zijn fysieke gesteldheid. Zeker omdat Feyenoord ook in de groepsfase van de Europa League gaat spelen. Kuyt is een soort Superman, maar ook hij kan een keer zijn kryptonite tegenkomen,'' sluit de vrijtrappen specialist af.

Lees meer over
Steven Berghuis Jens Toornstra Dirk Kuyt
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties