Woudenberg: ''Ik kom gewoon met de auto naar de club''

Woudenberg: ''Ik kom gewoon met de auto naar de club''

Lucas Woudenberg is weer terug bij Feyenoord. Het afgelopen seizoen was de linkback een vaste kracht bij NEC, de club die hem voor één seizoen huurde. Woudenberg hoopt dit seizoen een vaste waarde te worden in het elftal van trainer Giovanni van Bronckhorst.

''Dankzij de verhuurperiode weet ik dat ik het niveau van de Eredivisie aan kan'', zegt Woudenberg in Feyenoord Magazine. De vleugelverdediger speelt al meer dan tien jaar bij Feyenoord. ''Een prachtige tijd. Mijn hele familie is voor Feyenoord en als kleine jongen ging ik al vaak met mijn vader of opa naar De Kuip.

''Feyenoord zit dus echt in mijn hart. Ik voeg dan ook graag nog heel veel jaren toe aan mijn periode bij deze mooie club'', aldus De Witte Keniaan, zoals zijn bijnaam luidt. ''Wit slaat op mijn blonde haren en Keniaan op mijn uithoudings- en loopvermogen. Ik moest er in het begin aan wennen, maar nu vind ik het wel komisch.''

Met name ploeggenoot Jens Toornstra vindt het komisch. ''Ik ga vast rijden, ik zie je straks bij Gouda wel voorbij rennen, zegt ie dan, als we vertrekken bij de club. Voor de mensen die nog twijfelen: uiteraard kom ik gewoon elke dag vanuit mijn woonplaats Zwammerdam met de auto naar de club.''

Lees meer over
Jens Toornstra
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties