Gudde ziet machtsstrijd in RvC: ''Intern gezegd wat ik vind''

Gudde ziet machtsstrijd in RvC: ''Intern gezegd wat ik vind''

''Een heftige stammenstrijd'', luidt de omschrijving van het Algemeen Dagblad over de interne wrijvingen bij Feyenoord. De Raad van Commissarissen leek unaniem vóór het vertrek van technisch directeur Martin van Geel te stemmen.

Leek, want de stemming lijkt helemaal omgeslagen. ''De commissarissen waren het deze maand eens, al waren Gerard Hoetmer en Gerard Moussault een stuk minder fanatiek dan hun collega's. Maar de afgelopen dagen heeft er opeens een opvallende switch plaatsgevonden. De meerderheid om Van Geel weg te sturen is verdwenen'', schrijft de krant.

Pim Blokland en Rob Slotboom, vertegenwoordigers van de investeerdersgroep de Vrienden van Feyenoord, blijven onverminderd voor het vertrek van Van Geel pleiten. Ze zien een zesjescultuur, weinig creativiteit en geen absolute drive om het gat met Ajax en PSV te dichten bij de directeur. President-commissaris Hoetmer moet de patstelling doorbreken en het vraagstuk Van Geel is daarin misschien wel cruciaal.

Algemeen directeur Eric Gudde is uiteraard niet blij met de publieke machtsstrijd van de commissarissen. ''Daar heb ik intern al heel duidelijk van gezegd wat ik daar van vind. In de media zal ik daarover zwijgen.''
[poll=286]

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties