Vejinovic mist penalty: ''Ik schoot hem gewoon slecht in''

Vejinovic mist penalty: ''Ik schoot hem gewoon slecht in''

Marko Vejinovic startte vanavond in de wedstrijd tegen Heracles Almelo (2-2) weer eens in de basiself van Feyenoord. De middenvelder, die afgelopen zomer overkwam van Vitesse, speelde in de eerste seizoenshelft nagenoeg alles maar staat sinds de winterstop aan de kant. Tot overmaat van ramp miste Vejinovic in Almelo een penalty.

“Ik houd hier een naar gevoel aan over”, zegt hij tegenover Fox Sports. “Ik schoot de penalty gewoon slecht in en miste hem daardoor. Ik ben wel blij met een punt en we gaan nu met een redelijk gevoel naar de finale. Het ging redelijk vanavond, op de penalty na.”

De middenvelder noemt het seizoen ‘een leermoment’. “Ik ontwikkel mezelf op een ander soort manier”, zegt hij. “De tweede seizoenshelft sta ik er naast, maar ik werk hard om in de basiself te komen. Het voetbal bij Feyenoord is anders en de druk is groter. Daar moet je aan wennen. Als je het niet laat zien, sta je er naast. Ik blijf elke dag hard werken om er weer in te komen.”

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties