Aanvoerder Nelom: ''Tevreden met een punt''

Aanvoerder Nelom: ''Tevreden met een punt''

Feyenoord heeft in aanloop naar de bekerfinale niet kunnen winnen. Na het gelijkspel tegen FC Groningen van afgelopen zaterdag eindigde wedstrijd tegen Heracles Almelo in 2-2. Miquel Nelom, aanvoerder van Feyenoord bij afwezigheid van Dirk Kuyt en Karim El Ahmadi in de basiself, kijkt tevreden terug op de wedstrijd.

“Uiteindelijk is een gelijkspel wel verdiend”, zegt Nelom tegenover Fox Sports. “Er waren kansen over en weer. Ik denk dat zij door slordigheden van ons op een voorsprong komen. Als wij bij het tweede doelpunt van Heracles scherper zijn, koppen we die bal gewoon weg. Ik ben tevreden met een punt, waar we hard voor hebben gewerkt.”

“Het is wennen om aanvoerder te zijn”, zegt Nelom om de aanvoerdersband om zijn bovenarm. “Wie weet dat ik in de toekomst wel vaker aanvoerder mag zijn. Zondag, als Kuyt weer in de basis start, geef ik hem graag weer aan hem. Maar het staat wel stoer”, zegt hij lachend.

Lees meer over
Dirk Kuyt
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties