Feyenoord en Slabbekoorn deze zomer uit elkaar

vrijdag 18 maart 2016 17:04 35.029 keer bekeken 113 reacties Pro Shots

Feyenoord gaat definitief niet verder met Marlon Slabbekoorn. De 19-jarige jeugdspeler van Feyenoord heeft te horen gekregen dat hij geen contract bij de Rotterdamse club krijgt. De middenvelder annex aanvaller stond jarenlang te boek als hét grote talent van Varkenoord. Vorig seizoen verlengde Feyenoord het eerste contract van Slabbekoorn niet en hij bleef zonder profcontact in de jeugdopleiding spelen. 

“We zijn bij Feyenoord op gesprek geweest en Martin van Geel (technisch directeur van Feyenoord, red.) liet weten dat hij niet in aanmerking komt voor een nieuw contract”, zegt José Fortes, zaakwaarnemer van de voetballer, tegenover FR12.nl. “Martin zei wel dat Marlon tijdens het huidige seizoen beter is gaan spelen in vergelijking met vorig seizoen, maar dat Feyenoord niet met hem verder gaat.”

“Aankomende zomer vertrekt Marlon dus bij Feyenoord, ondanks het feit dat hij graag bij de club wil blijven”, vervolgt Fortes over de Feyenoorder, die momenteel kampt met een hamstringblessure. “Op dit moment is het moeilijk te zeggen waar de toekomst van Marlon ligt, je weet nooit hoe het kan lopen.”

Gerelateerd nieuws
113 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 72 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 67782 leden - Op dit moment zijn 802 mensen actief, waarvan 162 leden.

 

Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2019 | All rights reserved