Nieuwe grasmat in De Kuip na Monster Jam

Nieuwe grasmat in De Kuip na Monster Jam

Monster Jam, het Amerikaanse stuntspektakel met megatrucks dat de komende zomer in de Rotterdamse Kuip neerstrijkt, moet een terugkerend evenement worden. Dat heeft Kuip-directeur Jan van Merwijk laten weten.

Kuip-baas Van Merwijk is blij met de komst van Monster Jam dat op zaterdag 2 juli 2016 de Maasstad aandoet. ''Mogelijk komt er op zondag 3 juli nog een tweede show, als de kaartverkoop goed loopt.'' De stadiondirecteur rekent dat er per show zo'n 30.000 tot 35.000 kijkers komen. ''We zien hier zeker mogelijkheden voor. Daarom willen we ook dat het elke zomer terug komt.''

De 'heilige' grasmat van het stadion krijgt het zwaar te verduren, want tijdens de show razen machines van 4500 kilo over het parcours. Maar de mat wordt daarna sowieso vervangen, stelt Van Merwijk aan het Algemeen Dagblad. Voor de Kuip moet Monster Jam het evenement van de zomer van 2016 worden, want op het gebied van interlands en concerten zal er weinig te beleven zijn.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties