''Kazim een groot gevaar voor titelkandidaat Feyenoord''

''Kazim een groot gevaar voor titelkandidaat Feyenoord''

Willem van Hanegem denkt dat Feyenoord een goede kans op de landstitel maakt. De Kromme ziet dat het voetballend nog veel beter moet in De Kuip, maar hij is niet ondersteboven van concurrenten PSV en Ajax. Dat schrijft de clubicoon in zijn column in het Algemeen Dagblad.

''Een groot gevaar voor Feyenoord is, zoals ik vorige week ook al schreef, Kazim met zijn maniertjes'', waarschuwt Van Hanegem echter. ''Als trainer moet je uitkijken dat Kazim de sfeer niet verpest. Kazim moet duidelijk worden gemaakt wat zijn rol is en dat hij ook zó belangrijk kan zijn voor een team dat eindelijk weer eens het kampioenschap kan halen.''

''Dat hij in het elftal staat als de andere spits geblesseerd of ziek is, en dat hij soms, als dat nodig is, er in de aanval wordt bijgezet. Ik vraag me af of Kazim dat begrijpt of wil begrijpen. Zo niet, dan moet je hem nog snel proberen te verkopen.''

Van Hanegem kon wel genieten van de debuterende Michiel Kramer. ''Leuk om te zien dat Kramer, toen hij inviel, wat witter was dan normaal. Hij was nerveus. Zo hoort het ook. Feyenoord is een heel grote naam en het is nogal wat als je bij die club moet debuteren. Het is prachtig voor die jongen dat hij meteen scoorde. Misschien leek het wel zo, maar het was helemaal niet zo'n makkelijke bal.

Lees meer over
Michiel Kramer
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties