Van Beek hunkert naar Europees spelen: ''Die adrenaline''

Van Beek hunkert naar Europees spelen: ''Die adrenaline''

Vitesse verloor vrijdagavond op bezoek bij ADO Den Haag en daardoor kan Feyenoord komende zondag al de derde plek veiligstellen. Dan hebben de Rotterdammers overigens wel hulp nodig van FC Twente, die dan minimaal één punt moet pakken tegen nummer vijf AZ.

Verdediger Sven van Beek hoopt het zondag te kunnen afmaken. ''Tegen AS Roma, Standard Luik, PSV en Ajax heb ik gevoeld welke adrenaline er in mijn lijf vrijkomt als het om grote wedstrijden gaat. Ik wil ook komend seizoen Europees spelen. Daarom hunker ik naar deze slotfase met FC Groningen en ook onze laatste concurrent Vitesse nog in De Kuip'', aldus de rechtspoot in De Telegraaf.

Feyenoord zakte dit seizoen een aantal keer door de ondergrens, maar Van Beek nog niet. ''Ik trek mijn eigen plan. De lijn omhoog gaat voor mij in een rustig tempo. Dat is goed. Ik ben nog lang niet waar ik wil zijn en ik ben dus ook nog lang niet klaar bij Feyenoord.'' Mocht hij een vormdipje krijgen, dan zal hij niet vertrekken zoals andere collega's. ''Dan weet ik dat ik nog harder moet trainen en nóg meer moet doen dan de concurrent die op mijn plek staat. Je moet dan allemaal een stapje extra doen.''

Lees meer over
Sven van Beek
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties