'Rutten baalt van gebrek aan professionaliteit in De Kuip'

'Rutten baalt van gebrek aan professionaliteit in De Kuip'

Ronald Koeman twijfelde tijdens zijn driejarige periode bij Feyenoord openlijk aan de topsportmentaliteit bij de club en ook huidig trainer Fred Rutten zou balen van het gebrek aan professionaliteit en van de weigerachtige houding van de clubleiding als het gaat om financieren.

Dat schrijft Voetbal International vandaag. De trainer had afgelopen zomer zijn selectie pas laat compleet en dat zou komend seizoen, als hij zijn contract verlengt, niet meer mogen gebeuren. Rutten had dan ook graag versterkingen gezien deze winter. Zo had hij Tjaronn Chery willen hebben van FC Groningen, nu al.

Bij Feyenoord lijken ze in de zomer afscheid te gaan nemen van Jordy Clasie en Lex Immers, dus is versterking welkom. Chery had dan een aantal maanden kunnen wennen, om vervolgens de plaats in te nemen van bijvoorbeeld Immers. Dan is de vervanger al binnen voordat de transferperiode waarin transfers pas laat rondkomen, begonnen is.

Raad van Commissarissen
Wellicht dat Gerard Hoetmer, die binnenkort geïnstalleerd zal worden als nieuwe president-commissaris als opvolger van Dick van Well, daar verandering in kan brengen. Hoetmer schijnt grote plannen te hebben met de club, meldt het eerdergenoemde voetbalweekblad.

Lees meer over
Lex Immers
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties