Van Halst overtuigd: ''Feyenoord eindigt op de tweede plaats''

Van Halst overtuigd: ''Feyenoord eindigt op de tweede plaats''

Jan van Halst weet het zeker. PSV is deze week kampioen van Nederland geworden en Feyenoord staat na 34 wedstrijden op de tweede plaats. De ploeg van Phillip Cocu staat momenteel twaalf punten voor op nummer twee Ajax. "Uiteindelijk zal Ajax ook geen tweede worden. Ik denk dat Feyenoord op de tweede plaats gaat eindigen en de Amsterdammers derde worden."

"Feyenoord heeft wat meer karakterspelers in de ploeg, meer ervaring. Bij Ajax is het zo jeugdig." Van Halst vindt het moeilijk om te zeggen of de Rotterdammers dan ook de voorronde van de Champions League kunnen overleven. "Dat is lastig. Jordy Clasie en Lex Immers hebben al aangegeven dat ze willen vertrekken. Dan krijg je weer een heel ander elftal."

Zondagmiddag ontvangt de ploeg van trainer Fred Rutten Cambuur in De Kuip. "Feyenoord gaat die wedstrijd winnen. Ze treffen Cambuur op een gunstig moment. In het begin van het seizoen waren ze beter, maar momenteel voelen ze het gemis van Albert Rusnák onder andere. Ook heeft Feyenoord wat goed te maken na het 3-1 verlies tegen Heerenveen en ze hebben natuurlijk het thuisvoordeel."

Het verlies van Feyenoord tegen de Friezen kwam vooral door een hele goede tegenstander. "Heerenveen heeft een goede ploeg en je moet natuurlijk in het voetbal ook een beetje mazzel hebben," liet Van Halst weten. "Het klikt bij Heerenveen gewoon uitstekend met Simon Thern en Sam Larsson. Ook is Mark Uth een buitengewoon goede speler."

Lees meer over
Lex Immers
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties