'Huntelaar doet goed woordje voor De Vrij bij Schalke'

zondag 29 juni 2014 11:18 21.387 keer bekeken 158 reacties Pro Shots

GERUCHTEN TOPIC | Feyenoord doet het goed in de Nederlandse competitie, dat is aan alles te merken. Ook aan de geruchten die momenteel circuleren in buitenlandse media. We zullen in de toekomst via dit nieuwsbericht een kleine update geven wat er speelt rondom de Feyenoord-spelers.

29-07-2014 | 'Schalke 04 en Huntelaar positief over Stefan de Vrij'
Stefan de Vrij heeft inmiddels ook de interesse gewekt van een club uit de Bundesliga. De scouts van Schalke 04 zijn namelijk teruggekeerd bij de club met goede rapporten over de centrale verdediger van Feyenoord en het Nederlands elftal. Daarnaast zou ook Klaas-Jan Huntelaar zich bij Schalke 04 hebben uitgesproken over zijn ploeggenoot bij Oranje. Het is dan ook niet uitgesloten dat de Feyenoorder niet naar Engeland of Italië zal gaan, maar zal kiezen voor Duitsland. (Soccernews/ Neue Zürcher Zeitung)

29-07-2014 | 'United bereidt formeel bod op Stefan de Vrij voor'
De geluiden van een mogelijke transfer van Stefan de Vrij naar Manchester United worden steeds luider. Zowel in de Engelse als Italiaanse media wordt al gesproken over een akkoord tussen club en speler. Alleen Feyenoord zou nog overtuigd moeten worden. Dat zou op korte termijn kunnen gebeuren. United bereidt namelijk een formeel bod voor van zo'n 10 miljoen euro op de verdediger. (Daily Mail)

27-07-2014 | 'Engelse bookmaker gokt op transfer De Vrij naar United'
In Engeland is het doodnormaal om bij bookmakers op van alles te wedden. Ook het wedden op transfers is een mogelijkheid. Tot voor kort kon je ook geld zetten op een transfer van Feyenoorder Stefan de Vrij naar Manchester United, maar bookmaker Ladbrokes heeft die optie verwijderd. Dat zou het wedkantoor hebben gedaan omdat er een akkoord zou zijn tussen De Vrij en United, menen ze aldaar. Bookmakers hebben veel macht en autoriteit in Engeland dus de opvallende move krijgt veel aandacht.

26-06-2014 | 'FC Barcelona wil bod FC Porto overtreffen voor BMI'
Bruno Martins Indi staat in de belangstelling van Manchester United, Tottenham, Everton, FC Porto en FC Barcelona. De Portugezen zouden al een bod van acht miljoen euro hebben neergelegd bij Feyenoord, maar FC Barcelona lijkt bereid om dat bedrag te overtreffen voor de Oranje-international. BMI is daarmee nog steeds relatief goedkoop en een goed alternatief voor Eliaquim Mangala die Barcelona ook op het oog heeft. (Sport)

25-06-2014 | 'FC Barcelona ziet in Bruno Martins Indi optie voor verdediging'
We blijven nog even bij Bruno Martins Indi. Volgens het Spaanse Sport zou FC Barcelona de verdediger van Feyenoord namelijk hebben toegevoegd aan het lijstje met opties voor de verdediging. De achterste linie van de topclub uit Europa zou aan vernieuwing toezijn en Martins Indi lijkt een mogelijke target. (Sport)
 

25-06-2014 | 'Bruno Martins Indi stevent toch af op akkoord met Porto'
De media in Portugal hebben wel iets weg van het huidige WK. Er valt geen pijl op te trekken. Gisteren werd er nog gemeld dat Bruno Martins Indi voor een Engels avontuur wil gaan, maar vandaag komt naar buiten dat de verdediger wel heel dicht bij een overstap is naar FC Porto. Feyenoord zou al in een vergevorderd stadium van de onderhandelingen zijn. Martins Indi kan tekenen voor vijf jaar. (O Jogo)
 

25-06-2014 | 'Lazio wil niet verder gaan dan 5.5 miljoen en haakt af'
Het ziet ernaar uit dat Feyenoord en SS Lazio er niet uit gaan komen wat betreft Stefan de Vrij. De Rotterdammers zouden een bedrag van ongeveer tien miljoen euro willen ontvangen voor de centrale verdediger, terwijl de Italianen niet verder willen gaan dan 5,5 miljoen euro. (Soccernews/Corrierre dello Sport)

Gerelateerd nieuws
158 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 0 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 72580 leden - Op dit moment zijn 30 mensen actief, waarvan 25 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved