Drukbezochte laatste training in Marbella

vrijdag 10 januari 2014 19:59 11.533 keer bekeken 59 reacties Pro Shots Bron: Feyenoord.nl

De selectie van Feyenoord heeft vrijdagmiddag onder grote belangstelling van supporters de laatste oefensessie van het trainingskamp afgewerkt. Ook bij alle eerdere trainingen van de afgelopen dagen kon de ploeg van trainer Ronald Koeman al rekenen op veel publiek. Omdat ook een groot deel van de later deze week gearriveerde supporters een kijkje nam bij het middagprogramma van de selectie, groeide deze training uit tot de drukst bezochte van het trainingskamp.

Voordat de selectie rond 16.00 uur de spelersbus instapte om koers te zetten naar het Marbella Football Center, had in het spelershotel het tweede persmoment van deze week plaatsgevonden. Een aantal spelers werd daarbij geïnterviewd door diverse media, die deze week verslag doen van het trainingskamp in Zuid-Spanje. Trainer Ronald Koeman nam hierbij uitgebreid de tijd om zijn licht de laten schijnen over het trainingskamp en de verrichtingen van zijn ploeg.

Koeman vertelde daarbij al dat hij tevreden was over de arbeid die zijn spelers deze week hebben verricht. De trainer legde tevens uit dat er duidelijk verschil zit in intensiteit tussen de ochtend- en middagtrainingen, wat ook vrijdag het geval was. Na de intensieve ochtendsessie lag de focus tijdens de laatste groepstraining van deze week op dode spelsituaties, waarbij supporters van jong tot oud aandachtig toekeken.

Feyenoord maakt deze week nog één keer de gang naar het Marbella Football Center, als de ploeg het komende zaterdag opneemt tegen FC Basel. De oefenwedstrijd tegen de Zwitserse kampioen begint om 15.00 uur en staat deels in het teken van AECC, een Spaanse vereniging die zich inzet voor kankeronderzoek en het voorkomen van kanker.

Gerelateerd nieuws
59 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 0 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 72594 leden - Op dit moment zijn 724 mensen actief, waarvan 199 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved