De Mos: 'Feyenoord is kampioenskandidaat nummer een'

De Mos: 'Feyenoord is kampioenskandidaat nummer een'

Aad de Mos reageert tegenover NuSport.nl op de stelling: 'FC Twente mist volwassenheid voor kampioenschap'. De analyticus laat weten dat de volwassenheid en het besef ontbreekt bij De Tukkers. Bij Feyenoord is dat momenteel wel aanwezig.

"Twente heeft een leuk ploegje. Ze spelen om een doelpunt te maken. Maar de volwassenheid en het besef dat nodig is om kampioen te worden ontbreekt. Dat zag je in de wedstrijd tegen PSV waarin ze met 2-1 voorkwamen maar de overwinning er niet uit konden slepen.

''Bij Feyenoord is die volwassenheid en het besef er wel, ze zijn ook al twee keer heel dichtbij de titel geweest. Feyenoord is daarom voor mij kampioenskandidaat nummer één. Het dipje hebben ze al gehad, Twente krijgt dat nog. En Feyenoord heeft de entourage van De Kuip, thuis winnen ze bijna alles."

"En ik vind het een goede keuze om Graziano Pellè aanvoerder te maken. Hij heeft echt die drang om kampioen te worden. Pellè is ook zo belangrijk voor dit elftal. Hij scoort altijd. En hij verricht verdedigend veel goed werk bij de spelhervattingen, die vorig jaar het probleem waren."

Lees meer over
De Mos
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties