\'Wij hopen dat Aboutaleb zijn mening wil heroverwegen\'

\'Wij hopen dat Aboutaleb zijn mening wil heroverwegen\'

De VVD Rotterdam vindt dat de maatregel om uitsupporters te weren bij Feyenoord - Ajax moet worden heroverwogen. De periode om geen uitsupporters toe te laten is bijna afgelopen en de afgelopen jaren hebben zich geen incidenten tussen beide clubs voorgedaan. 'Met supporters van beide clubs wordt de klassieker weer een echte voetbalwedstrijd. Voorafgaand moeten wel duidelijke afspraken worden gemaakt', aldus VVD-fractievoorzitter Maarten van de Donk.

De VVD sluit hierbij aan bij de partijgenoten uit Amsterdam, die maandag al stelden dat uitsupporters weer moeten worden toegelaten. Ook burgemeester Van der Laan van Amsterdam wil weer Feyenoordsupporters bij de klassieker ontvangen. Burgemeester Aboutaleb denkt hier echter anders over. Van de Donk: 'Wij hopen dat Aboutaleb zijn mening wil heroverwegen. Door duidelijke afspraken te maken tussen alle betrokken partijen met strikte grenzen over wat wel en niet toelaatbaar is moet dé wedstrijd van het jaar weer de sfeer krijgen die hij verdient.' De gemeenteraad praat donderdag over het mogelijk toelaten van uitsupporters bij de klassieker.

Lees ook: Aboutaleb wil geen Ajax-fans in Rotterdam
Lees ook: Aboutaleb: 'Er lopen nog te veel raddraaiers rond' (video)

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties