20.000 Feyenoorders verlengden seizoenkaart

20.000 Feyenoorders verlengden seizoenkaart

Het aantal supporters dat hun seizoenkaart heeft verlengd, is vandaag de grens van 20.000 gepasseerd. Vanaf maandag 7 juni was het voor hen mogelijk hun vaste plek ook voor komend seizoen vast te leggen. Het verlengen en het bestellen van een seizoenkaart gaat de komende tijd in vier fases.

Na de eerste fase, de voorrangsperiode voor seizoenkaarthouders die loopt t/m 8 juli, volgt de tweede fase. Hierin krijgen seizoenkaarthouders voorrang op een nieuwe stoel en kunnen zij eventueel bijkopen. In fase drie krijgen leden van Het Legioen en alle Junioren van de Feyenoord Juniorclub Kameraadjes zonder seizoenkaart voorrang op het bestellen van een seizoenkaart. In de vierde en laatste fase kunnen alle supporters een seizoenkaart bestellen.

Feyenoord liet eerder weten tevreden te zijn met het aantal verkochte seizoenkaarten en hoopt eind juli op 30.000 verkochte seizoenkaarten te zitten. ''De buitenwacht kijkt altijd direct naar getallen, maar wij moeten nog beginnen met de campagnes en vooralsnog hebben supporters alleen nog maar hun kaart kunnen verlengen", aldus een persvoorlichter tegenover RTV Rijnmond. "Nu het seizoen officieel is begonnen met de eerste training en er straks oefenwedstrijden komen zie je altijd dat het ook weer meer gaat leven bij supporters.''

Lees meer over
Voorbereiding 2021/2022
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties