ADO Den Haag onaangenaam verrast door Aboutaleb

ADO Den Haag onaangenaam verrast door Aboutaleb

ADO Den Haag heeft vorige week het veiligheidsoverleg gevoerd met betrekking tot onze uitwedstrijd op 28 november 2010 in Rotterdam. ADO Den Haag is tijdens dit overleg onaangenaam verrast door het voornemen van de burgemeester van Rotterdam dat maximaal 650 supporters van ADO Den Haag welkom zijn bij deze wedstrijd.

ADO Den Haag heeft geen steekhoudende argumenten gehoord en maakt tevens bezwaar tegen het zeer late tijdstip waarop dit aan de club bekend is gemaakt.

Het voornemen van de burgemeester van Rotterdam heeft ook gevolgen voor de prijs van een Ticketboxkaart. De voorlopige beraming van een Ticketboxkaart op basis van 650 supporters is circa €45,-. ADO Den Haag vindt een dergelijke prijs veel te hoog. ADO Den Haag doet wat mogelijk is om de burgemeester van Rotterdam zijn voornemen te laten heroverwegen. Toegezegd is dat dinsdag de lokale autoriteiten van Rotterdam hierover overleggen.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties