''Ik moet bijna alle clubs een compliment geven, behalve Feyenoord''

''Ik moet bijna alle clubs een compliment geven, behalve Feyenoord''

Tijdens het afgelopen voetbalseizoen, waar corona de stadions grotendeels leeg hield, werd er flink geknipt in de salarissen van de profvoetballers. De VVCS heeft namens alle contractspelers contact met de clubs en voorzitter Evgeniy Levchenko snapte dat de spelers gekort werden. Alle salarissen werden gekort op de manier die de VVCS aangegeven had en redelijk vond. Er was maar één club die zich niet aan de richtlijn van de VVCS hield: Feyenoord.

''Ik moet bijna alle clubs uit de Eredivisie en Eerste Divisie een compliment geven, behalve Feyenoord. Dat mag je best weten", aldus Levchenko tegen ESPN. "Wij hebben met spelers en clubs een akkoord bereikt, waardoor alle clubs op hetzelfde niveau zitten qua het knippen van salarissen. Feyenoord heeft dat meer gedaan. Dat vinden wij wel jammer, want we hadden goede afspraken gemaakt met alle clubs en verder hebben alle clubs zich daaraan gecommitteerd.''

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties