Het heeft ook wel wat, lekker met de fiets, lopend, met de metro of een kort autoritje naar een uitwedstrijd.

Het altijd statige Kasteel aan de Spartastraat.

Feyenoord: Bijlow; Pedersen, Trauner, Senesi, Malacia; Toornstra, Til, Kökcü; Jahanbakhsh, Linssen, Sinisterra

Het Spartaanse kunstgrasveld, een gemiddelde deurmat heeft een beter bespeelbare ondergrond.

12:15 komen de spelers het veld op, nog steeds erg vroeg, maar met de wintertijd voelt het toch iets minder vroeg aan.

De grote Bijlow vlag in het uitvak.

Sparta speelt ook met elf spelers en drie scheidsrechters.

Feyenoord speelde misschien wel de slechtste eerste helft van dit seizoen.

De Sparta verdediging deelde hier en daar nog even een elleboogbeuk uit maar dat mag allemaal.

Met 0-0 gaan we rusten.

De elf Spartanen mogen aftrappen.

Feyenoord komt er in de tweede helft meer aan te pas en een grote kans van Linssen had de 0-1 moeten zijn.

Minuut 66.

Zit ook in een aardige dip, hopelijk komt die nog in vorm.

Maar ook in de tweede 45 minuten komt Feyenoord er niet aan toe.

Drie minuten blessuretijd.

Minuut 90+2, hoekschop Feyenoord, Kökcü met de corner, bal land in de zestien voor de voeten van Dessers, die schiet en.....