Pascal Bosschaart nieuwe trainer Feyenoord Onder 21

Pascal Bosschaart is benoemd tot de nieuwe trainer van Feyenoord Onder 21. De 44-jarige Rotterdammer, die dit seizoen door Feyenoord bij FC Dordrecht was gedetacheerd, neemt na de zomerstop het stokje over van Melvin Boel. Bosschaart heeft een contract getekend voor een periode van twee jaar.

''Na een prachtig seizoen bij FC Dordrecht voelt dit als een mooie volgende stap'', vertelt Bosschaart op de clubwebsite van de Rotterdamse club. ''Er liggen hier op Varkenoord de komende seizoenen voor zowel mijzelf als voor het team mooie uitdagingen klaar. Uiteraard blijft de hoogste prioriteit om zoveel mogelijk spelers af te leveren aan Feyenoord 1. Maar het moge duidelijk zijn dat we als ploeg ook weer voor het hoogst haalbare zullen gaan.''

De aanstelling als trainer van Feyenoord Onder 21 betekent voor Bosschaart een terugkeer op Varkenoord, de plaats waar hij als jeugdspeler een groot gedeelte van zijn opleiding heeft genoten. Via FC Utrecht keerde de voormalig profvoetballer in de zomer van 2004 terug als speler van Feyenoord 1. Bosschaart kwam als speler ook nog uit voor onder meer ADO Den Haag en Sydney FC.

Nadat Bosschaart in 2016 officieel gestopt was als actief voetballer timmerde hij in de rol van assistent-trainer aan de weg bij zowel de topamateurs van IJsselmeervogels als bij profclubs SC Cambuur en FC Dordrecht. Met laatstgenoemde club wist hij na een uitstekend seizoen de play-offs voor promotie te bereiken, waarin de ploeg nipt werd uitgeschakeld door FC Emmen.

Lees meer over
Bosschaart
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties