Jeugdspeler Hakeem Agboluaje tekent eerste profcontract

Jeugdspeler Hakeem Agboluaje tekent eerste profcontract

Hakeem Agboluaje heeft zijn handtekening gezet onder zijn eerste profcontract bij Feyenoord. De zestienjarige middenvelder tekende een driejarig contract, waarmee hij tot medio 2027 vastligt in Rotterdam-Zuid.

Op de clubwebsite reageerde Agboluaje op het tekenmoment, waarbij veel familieleden en vrienden aanwezig waren. "Ik ben ontzettend trots dat iedereen aanwezig kon zijn. Mijn familie en vrienden zijn namelijk erg belangrijk en dierbaar voor mij. Mijn doel bij Feyenoord is om het komende seizoen veel minuten in Onder 19 te maken én te spelen in de Youth League. Ook hoop ik ooit in het Feyenoord-shirt te mogen debuteren in De Kuip."

Agboluaje voetbalde in Alphen aan den Rijn bij amateurclubs Alphia en Alphense Boys, voor hij op twaalfjarige leeftijd de overstap naar Feyenoord maakte. Daar is hij dit seizoen aanvoerder van Feyenoord Onder 17, dat komende week speelt om het kampioenschap tegen de leeftijdsgenoten van PSV.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties