'Feyenoord voert positief gesprek met Jaden Slory'

'Feyenoord voert positief gesprek met Jaden Slory'

Feyenoord heeft vandaag een gesprek gevoerd met Jaden Slory om zijn aflopende contract te verlengen. De talentvolle buitenspeler leek op weg naar de uitgang, maar Feyenoord Youth Watcher meldt positieve ontwikkelingen. Beide partijen zijn nader tot elkaar gekomen, hoewel een definitief akkoord nog niet is bereikt.

Begin november waren de verwachtingen nog dat Slory transfervrij zou vertrekken uit de jeugdopleiding van Feyenoord. De 18-jarige buitenspeler had het idee weinig toekomstperspectief te hebben in De Kuip. Waar Leo Sauer en Antoni Milambo regelmatig kansen kregen en dichtbij het eerste elftal zaten, speelde Slory zijn wedstrijden voornamelijk bij Feyenoord Onder 21.

Inmiddels traint Slory regelmatig mee met het eerste elftal en maakte hij ook een goede indruk in Spanje. Tijdens het trainingskamp in Marbella kreeg Slory speelminuten tijdens de oefenwedstrijd tegen FSV Mainz 05. Over zijn toekomst hoeft Slory zich geen zorgen te maken, aangezien tientallen clubs uit binnen- en buitenland de situatie nauwlettend volgen.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties