'Volop belangstelling voor talentvolle Jaden Slory'

'Volop belangstelling voor talentvolle Jaden Slory'

Feyenoord gaat binnenkort in gesprek met de zaakwaarnemer van Jaden Slory. De 18-jarige talentvolle buitenspeler van de Rotterdammers heeft een contract dat aankomende zomer afloopt. 1908.nl weet te melden dat een gesprek gaat plaatsvinden tussen zaakwaarnemer Wessel Weezenberg en algemeen directeur Dennis te Kloese.

De verwachtingen zijn daarbij dat een verlenging van zijn contract momenteel niet aan de orde is. Slory zijn contract loopt tot medio 2024 bij Feyenoord en lijkt niet te gaan verlengen. De buitenspeler heeft over belangstelling niet te klagen. Tientallen clubs hebben geïnformeerd naar de diensten van Slory, en daar zitten ook clubs uit het buitenland bij.

Vanaf 1 januari is het toegestaan voor het management om zaken te doen met geïnteresseerde partijen. Op de achtergrond zijn er al clubs die informele aanbiedingen hebben neergelegd. Slory heeft meerdere malen meegetraind met het eerste elftal, maar nog geen serieuze kansen gekregen zoals zijn leeftijdsgenoten, zoals Leo Sauer, Antoni Milambo en Gjivai Zechiël.

Slory is dit seizoen op dreef in de jeugdopleiding van Feyenoord. In het elftal van Melvin Boel scoorde de rechtsbuiten drie doelpunten en was twee keer de aangever in zeven wedstrijden. In de Youth League scoorde Slory drie doelpunten in drie wedstrijden. De rechtspoot was de afgelopen wedstrijden niet inzetbaar vanwege een blessure. Maandag hervat hij weer de training.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties