Feyenoord contracteert talentvolle doelman Ivar Geneugelijk

Feyenoord contracteert talentvolle doelman Ivar Geneugelijk

Feyenoord Onder 21 wordt het nieuwe seizoen versterkt met de komst van Ivar Geneugelijk. De 19-jarige doelman komt over van stadsgenoot Excelsior en tekende deze week een overeenkomst tot medio 2025 met een optie op nog een jaar.

''Ik ben erg trots dat ik me vanaf nu officieel speler van Feyenoord mag noemen,'' vertelt de talentvolle doelman op de clubwebsite van de Rotterdammers. ''De afgelopen seizoenen heb ik alles aangegrepen om een betere keeper te worden en het is super mooi dat dit tot deze stap heeft geleid. Ik hoop in de topsportomgeving van de Feyenoord Academy een volgende stap te kunnen maken.''

VV Spirit uit Ouderkerk aan den IJssel is de amateurclub waar Geneugelijk ooit zijn voetbalcarrière begon. Na vervolgens enkele jaren in de jeugdopleiding van Sparta Rotterdam te hebben gespeeld, maakte de doelman de overstap naar Excelsior Rotterdam. In Kralingen doorliep Geneugelijk alle hoogste jeugdteams en sluit nu aan bij Feyenoord Onder 21.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties