Uitvak Atlético Madrid - Feyenoord volledig uitverkocht

Uitvak Atlético Madrid - Feyenoord volledig uitverkocht

Feyenoord wordt in het Wanda Metropolitano gesteund door 3431 uitsupporters. Het uitvak van Atlético Madrid in Spanje werd vanavond volledig uitverkocht nadat Silvercardhouders de kans kregen om een uitkaart te bemachtigen.

De kaartverkoop begon op vrijdag voor Diamondcard- en Goldcardhouders. Op dat moment werden er 1220 kaarten verkocht. Op maandag 11 september, vanaf 10:00 uur, waren Silvercardhouders aan de beurt en gingen de laatste 2211 kaarten over de digitale toonbank

De wedstrijd tegen Atlético Madrid wordt gespeeld op woensdag 4 oktober om 18:45 uur. Feyenoord opent de groepsfase van de Champions League met een thuiswedstrijd tegen Celtic FC en daarna volgt de uitwedstrijd in Madrid.

Het Wanda Metropolitano werd officieel geopend op 16 september 2017 en verving het vorige stadion van Atlético Madrid, genaamd het Vicente Calderón-stadion. Het nieuwe stadion biedt plaats aan in totaal 70.460 toeschouwers.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties