Feyenoord waarschuwt supporters voor zwarthandel

Feyenoord waarschuwt supporters voor zwarthandel

Alle thuiswedstrijden in de groepsfase van de Champions League worden gespeeld in een uitverkochte Kuip. Zaterdagochtend waren leden van Het Legioen en Kameraadjes Junioren aan de beurt om een passe-partout te bemachtigen. Door de enorme vraag waren de tickets binnen een mum van tijd uitverkocht.

Direct worden er al kaarten aangeboden op verschillende verkoopplatformen. ''Feyenoord raadt supporters ten zeerste af om tickets voor welke wedstrijd dan ook buiten de club (of haar partners) om te kopen. Dit voorkomt teleurstellingen. Feyenoord kan geen enkele verantwoordelijkheid dragen als mensen door zwarthandel gedupeerd worden'', schrijft de club.

Feyenoord neemt het in de groepsfase van de Champions League op tegen Atlético Madrid, Lazio en Celtic. Deze drie tegenstanders kwamen donderdag 31 augustus uit de balletjes in Monaco. Het Europese avontuur van het seizoen 2023-2024 begint op dinsdag 19 september in Rotterdam, wanneer het team van trainer Arne Slot het opneemt tegen het Schotse Celtic. De wedstrijd begint om 21:00 uur.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties