Verkoop passe-partouts start maandag; Vak Z gesloten

Verkoop passe-partouts start maandag; Vak Z gesloten

Feyenoord start maandag (4 september) met de kaartverkoop voor de drie thuiswedstrijden in de groepsfase van de Champions League. Seizoenkaarthouders kunnen vanaf 10:00 uur één passe-partout per seizoenkaart bestellen voor de duels met Atlético Madrid, Lazio en Celtic.

Vak Z gesloten
De tweede ring van de Willem van Hanegem Tribune wordt tijdens de Europese thuisduels ingericht als uitvak. Ook zijn er stoelen op de vakken DD, M, N en NN opgeëist door de UEFA. Vak PP geldt als gezinsvak, waar met gezinssamenstelling een passe-partout kan worden besteld. Daarnaast is Vak Z tijdens de groepsfase gesloten. Seizoenkaarthouders die door deze omstandigheden de eigen plaats niet kunnen terugkopen, kunnen wel een andere beschikbare stoel in het stadion uitzoeken.

Passe-partouts
Feyenoord kiest ervoor om in eerste instantie alleen passe-partouts te verkopen voor de Europese thuiswedstrijden in de groepsfase.

Seizoenkaarthouders kunnen vanaf maandag 4 september 10:00 uur via deze link één passe-partout per seizoenkaart aanschaffen. Op donderdag 7 september om 16:00 uur vervallen de eigen plaats reserveringen. Twee uur later, om 18:00 uur, kunnen seizoenkaarthouders die hun plaats nog niet hebben teruggekocht of nog niet zijn verplaatst, nog steeds met voorrang één passe-partout kopen. Dit kan tot donderdag 7 september 23:59 uur. Mogelijk is er in deze fase meer keuze op de vakken.

Vanaf zaterdag 9 september 09:00 uur krijgen leden van Het Legioen en Junioren Kameraadjes de mogelijkheid om een passe-partout te bestellen, op basis van beschikbaarheid. Zij kunnen per lidmaatschap in totaal één passe-partout bestellen. Vanaf maandag 11 september om 18:00 uur hebben alle overige supporters de mogelijkheid om één passe-partout te bestellen op basis van beschikbaarheid. De verkoop van passe-partouts stopt op woensdag 13 september om 23:59 uur, tenzij eerder uitverkocht.

Verkoop passe-partouts start maandag; Vak Z gesloten
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties