Stormloop op Champions League passe-partouts van Feyenoord

Stormloop op Champions League passe-partouts van Feyenoord

Leden van het Legioen en Junior Kameraadjes kregen zaterdagochtend de kans om een Champions League passe-partout te bemachtigen. De verkoop begon om 09:00 uur en al snel bleek er enorme belangstelling te zijn om de wedstrijden van Feyenoord in de groepsfase van de Champions League bij te wonen.

De Officiële Feyenoord Ticketshop hanteert een maximumaantal supporters dat tegelijkertijd een aankoop kan doen; de overige supporters worden in een wachtrij geplaatst. Op een gegeven moment was de wachtrij opgelopen tot boven de 30.000 Feyenoord-supporters die een Champions League passe-partout probeerden te bemachtigen.

De prijzen variëren van 135 euro tot 290 euro. Algemeen directeur Dennis te Kloese vertelde dat Feyenoord te maken heeft met strenge regelgeving van de UEFA rondom het organiseren van thuisduels in de Champions League. ''Het is natuurlijk een fantastische kans voor de club om zich op het hoogste niveau te presenteren. Daarbij komen er kosten en lasten voor Feyenoord, en dat berekent zich enigszins door.''

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties